Ayşe Olcay

Ayşe Olcay

Esra Hanımdan ‘İş Olarak Koçluktan Kazanmak’ programını aldım. 2014 yılından bu yana profesyonel koçluk yapıyorum.  Tutkuyla yaptığım bu mesleği az kazanma-çok gönüllülük seviyesinde sürdürüyordum. Kendisi de bir girişimci olan Esra Hanım hem kendi, hem de çalıştığı iş kadınlarının karşılaştığı sorunlardan edindiği deneyimlerin ışığında olağanüstü bir program hazırlamış. Sizi elinizden tutuyor olmazları olur yapan bir yolculuğa çıkarıyor.

Mindsetle önce sizi tutan negatif inançlarınızdan kurtuluyorsunuz. Ardından 8 hafta boyunca adım adım ihtiyacınız olan her konuda mentörlük alıyor ve öğrendiklerinizi hayata geçiriyorsunuz. Bu süreçte kendisine 7/24 ulaşma imkanım oldu. Gerek görüşmelerde, gerekse diğer zamanlarda aklıma takılan her bir soruya büyük bir samimiyet ve özveriyle cevap verdi. Program hafta da bir saat olmasına karşın bazı görüşmelerimizin süresi iki saati aştı, sonlandırmak için en küçük bir imada dahi bulunmadı.

Esra Hanım yaptığı işe ve müşterisinin potansiyeline yürekten inanıyor. Atmosferi sizi de içine çekiyor. O kadar ki daha program bitmeden ben yeni müşterilerimle çalışmaya başladım.

Koçluk eğitimi almakla iyi bir koç olabilirsiniz. Ancak profesyonel bir koç olarak meslek hayatınızı sürdürebilmek için finans, pazarlama, satış gibi alanlarda mutlaka yetkin olmalısınız. ‘İş Olarak Koçluktan Kazanmak’ programını kendime yaptığım en akıllıca yatırım olarak görüyorum. Belirlediğim niş alanımda fayda değerimi yaşatırken, ürettiğim değerin karşılığını da hak ettiğim şekilde kazanıyor olacağım.

Programı kesinlikle tavsiye ediyorum. Teşekkürler Esra Hanım.

en_GB