Dilek Çelik

Dilek Çelik

Esra Hanımın programı karşıma tam bu dönemde çıktı.

Bu programla satış , pazarlama ve para konuşmanın aslında zihnimdekinden tamamen farklı bir nokta olduğunu gördüm.

Merhabalar ben Dilek Çelik. Kimyagerim. Anne ve bebekler için doğal kozmetik ürünler hazırlıyorum.Esra Hanım’ın Girişimciler için Satış ve Pazarlama Programını tamamladım.

Üniversite yıllarından beri doğal ve kozmetik bakım ürünlerine ilgim hep vardı. Kendi işimi kurup doğal içeriklerden oluşan üretim yapmak istiyordum. Fakat konfor alanından çıkıp,
10 yılı aşkın süredir yaptığım öğretmenliğini bırakmaya bir türlü cesaret edemiyordum. Alanımdaki bilgime, eğitimime güvensem de girişimcilikle, özellikle parayla ilgili korkularım vardı.

En büyük çekincelerim; satış yapmak,
“benden alın” demek ve tabiki başarısız olmaktı.

12 hafta boyunca bitmesini hiç istemediğim bir zaman dilimi geçirdim. Sorularıma cevap bulmak, her konuda danışmak, çok farklı çözüm ve bakış açıları dinlemek inanılmaz güven vericiydi. Her konuda danışacak bir mentörle çalışmak ne kadar kıymetliymiş tecrübe etmiş oldum.

Bu programla birlikte aslında Esra Hanımın çalıştığı kişilerden oluşan çok kıymetli bir networke de ulaşma imkanım oldu.

Bu programı kendi işini kurmak isteyen, hayalleri ve tutkuları olan farklı düşünme ve bakış açılarını öğrenmeye açık herkese tavsiye ediyorum. Kendime yaptığım en iyi yatırımlardan birisi kesinlikle bu program.

Sevgiler…

en_GB