Aybölek Jorayeva

Aybölek Jorayeva

Kardeşimin tavsiyesi üzerine sosyal medyada takip etmeye başladığım günden beri Esra Doyuk her yazısında sanki bana sesleniyor, beni bana anlatıyor hissi yaşıyordum.

‘Birçok kadın istediğini elde edemez, çünkü ne istediğini bilmez.’ diye başlayan yazısı çok düşündürmüştü beni. Ne istediğimi biliyordum güya, sürekli kendimi de geliştiriyordum, ama şartlar benim aleyhime çalışıyordu sanki.

Gelecek Tasarım Programı ilgimi çekse de program ‘para kazanmak ve başarının net tanımı’ içindi ve benim para kazanmaya ihtiyacım yoktu 🙂

Sevgili Esra Hanımla ön görüşme yaptığımızda bütün bunları anlattım ve çok tatmin edici cevaplar alarak, programa başlamaya karar verdim. Aldığım koçluklar sayesinde önce kendimi, sonra yolumu tasarladıķ. Nasıl bir iş yapmak istediğimi, kimlerle ve hangi şartlarda çalışmak istediğimi, hangi değerlerimin çok yüksek olduğunu netleştirerek, bunları hayata geçirmemi sağlayacak iç motivasyonumu oluşturarak, kendime dair birçok farkındalık kazandım.

Hayatta kim olmak istediğini bilmek ve yol haritası çizilmiş bir yolda ilerlemek çok keyifli. Bana kattığı tüm güzel şeyler için sevgili Esra Hanıma çok teşekkür ediyorum.

en_GB