Yasemin Aydın

Yasemin Aydın

Merhaba. Ben Yasemin Aydın. Antep Gurmesi markasının kurucusu.

5 yıl önce bir kurumda halkla ilişkiler bölümünde calışırken ve aynı zamanda 2.üniversitemi okurken Esra Hanımla tanıştım. Aslında kendisinin röportajını okumuşum ve not almışım tanışmadan 6 ay önce. Bunu sonra fark ettim. Bir vesile ile koçluğu anlatınca aslında ne yapmam gerektiğini koçluk alarak fark edebilirim diye düşünmeye başladım. Çünkü hem yaptığınız iş ya da okuduğunuz okul aslında gerçek seni temsil etmiyor. Ama insanın kendini tanıması  gerçekleşmeden adımlar atıyoruz mecburen.

Esra Hanımdan koçluk alırken sorduğu sorularla gerçekten ne istediğini kendin söylemeye başlıyorsun. Sorgulamaya dair kullandığı teknikler çok zihin açıcı ve fark etmediğin yönlerini bulmada yardımcı oluyor. Hatta bir konu için yardım alırken birçok konuda yol aldığını görüyorsun. Ben de aldığım seanslarla okuduğum bölümü zorunluluk gibi gördüğümü anladım ve kendi işimi kurmaya karar verdim. Annemle Antep Gurmesi markasını kurarak  Antep lezzetlerini glütensiz şekilde üretip satmaya başladık. Üretmenin beni ne kadar mutlu ettiğini yaşadım Esra Hanımın koçluğu ile.

Önümüzde her zaman birçok seçenek olacak yada kafamız karışık olacak ama bize doğru sorularla kendimizin içindeki bilgeliği ortaya çıkaracak bir yöntem olarak görüyorum. Ve kendisi ile tanışmaktan mutluluk duyuyorum.

en_GB