Fatma Karadağ

Fatma Karadağ

Esra ile koçluk çalışmalarına yaklaşık 5 yıl önce ilk başladığımızda düzenli olarak koçluk aldımve hala aralıklarla ihtiyaç duydukça devam ediyorum. Bu zaman zarfında kendi işini kurmuş biri olarak iş hayatının hızlı hareket gerektiren süreçlerinde , özellikle kafamın çok karışık olduğu önemli kararlar arifesinde aldığım koçluk, bana kısır döngüye girdiğim düşüncelerin dışına çıkma, farklı bakış açılarını yakalayabilme ve bu anlamda objektif bakış açısı sağlamasıyla çok faydalı oldu.

Böylece hem elde ettiğim karı artırmış hem de yaptığından emin ilerlemenin sağladığı rahatlıkla müşteri memnuniyetini arttırmış oldum. Koçluğun benim için en faydalı bulduğum yönü direk tavsiyelerde bulunmadan, kendi doğrumu bulmama yardımcı olacak yöntemlerin kullanması, düşüncelerin sistematik bir biçimde gruplanarak artı ve eksileriyle beraber değerlendirilmesi, gelecek planlarımı ince ince tasarlamama destek vermesi.

Gelecek tasarımımı , hayata ve olaylara pozitif bakabilmeyi başarmış, kesinlikle güvenilir olduğundan emin olduğum, işini profosyonel bir anlayışla yapan Esra ile planladığım için de ayrıca çok mutluyum.

Fatma Karadağ

en_GB