Burcu Emirler

Burcu Emirler

Yıllar boyu koçluğu gereksiz bir şeymiş gibi düşünürken konu işimi kurma aşamasına geldiğinde kendimi Esra Hanım’ın programlarında buldum.

Uzun yıllardır işimi kurmak istiyor fakat bir türlü cesaretimi toplayamıyordum.

Esra Hanım’ı sosyal medyadan uzun bir süre aslında sadece bilgi edinmek amaçlı takip ettim. Zamanla paylaşımlarından kendini bu konuda önemli boyutta geliştirdiğini ve bu işi gerçek bir tutkuyla yaptığını gördüm. Ve programa başlamaya karar verdim.

Verdiği eğitimler ve koçluk seansları kendimi yeniden keşfetmeme sebep oldu. Her şeyden önce özgüvenimi ve kendime olan inancımı gün yüzüne çıkardı. İşimi kurmam konusunda tartışmasız beni en çok cesaretlendiren, motive eden kişiydi kendisi.

İş kurma sürecimde desteğini hiç esirgemedi. Eğitimlere başlarken kendisine “Eğitimleriniz sonunda iş kursam da kurmasam da artık içim çok rahat olacak” demiştim ama daha eğitimin ortasındayken işimi kurup satışlara başladım.

Bunun yanında eğitimler sırasında öğrettiği bazı yöntemler sayesinde sadece iş değil özel yaşantımda da olumlu gelişmeler yaşamaya başladım.

Esra Hanım ile çalışmak şüphesiz hayatımda aldığım en doğru kararlardan biriydi. Kendinize ve hatta sevdiğiniz birine güzel bir hediye istiyorsanız adres Esra Doyuk.

Sevgiler

Burcu Emirler

 

en_GB