Balsayat Jorayeva

Balsayat Jorayeva

“Müşterini Tanı İşini Büyüt’ programı insanlara iş hayatında büyük kolaylıklar sağlayacak bir program. Bu program karşıdaki kişiyi doğru analiz etmeyi sağlayacak ve ona göre nasıl davranılması gerektiğini gösterecek bir program.

Bu programa katılarak müşterilerin, çalışanların, ortakların beklentilerini ve onlara nasıl davranmanın daha etkili olacağını öğrenmiş olduk. Bir durumun veya problemin içine düştüğümüzde artık uzun uzun ne yapacağımızı düşünmektense bu ipuçları sayesinde daha kısa zamanda daha etkili sonuçlar alabiliriz.

Bu programa katılmakla , yeni bir işe başlamak üzere olduğum şu günlerde kendime büyük iyilik yapmış olduğumu düşünüyorum. Program bittikten sonra kendime çok değerli bir yatırım yapmış olduğumu hissettim.

Programdan sonra Esra Hanımın bir hafta boyunca uygulamalı takibi ise öğrendiklerimizi pratik yapmamızı sağladı. Bir hafta içerisinde öğrendiklerimiz canlı tutulduğu için daha akılda kalıcı oldu. Esra Hanım’a hazırlamış olduğu bu güzel program için teşekkür ediyorum.

Sevgiler

en_GB