Ebru Çeto

Ebru Çeto

Esra Doyuk’tan destek almaya karar vermiştim fakat zamanlama olarak kararsızdım
Yoğun olduğum ve birçok krizle yüzleştiğim bir dönemde Esra Hanım’la çalışmaya başlamış olmanın olumlu etkilerini defalarca görerek, kararımın ne kadar isabetli olduğunu fark ettim. Fark ettim, çünkü Esra Hanım sizinle çalışırken sadece zihninize değil yüreğinize de dokunuyor.

Belki siz de, hayatınızın en yoğun, en telaşlı, en kritik dönemecinde böylesi önemli bir programa katılmak için daha sakin, daha olağan şartların oluşmasını bekliyor olabilirsiniz. Eğer başlamak için daha geniş ve sakin vakitler bekliyorsanız, başladığınızda iş işten geçmiş olabilir.

Bununla birlikte, Satış-Pazarlamanın esas önemini, yoğun döneminizi programla verimli değerlendirerek anlayabilirsiniz.
Ayrıca, ticari zihin yapısı , bolluk inancı, negatif inançlar ve dahası bu programın içeriğinde yer alıyor.

Nice kıymetli bilgiler ışığında adım adım satış-pazarlamanın inceliklerini öğreneceğiniz harika bir programa başlamak için ertelemeyi değil harekete geçmeyi seçin.

Böylesi harika bir programı tasarlayan, her detayını düşünen, işinize veya hedefinize uyarlayarak anlatan, işine olağanüstü saygılı ve titiz, program süresince sizinle irtibatta olan, sormak istediklerinizle birlikte sürekli etkileşim halinde bulunabileceğiniz kıymetli ve saygı değer Esra Doyuk’un programlarının başarısı kesinlikle tesadüf değil.

Bu harika programı uzmanından deneyimlemiş biri olarak, Mentörlük ve Koçluk almak isteyen Kadın Girişimcilere ısrarla tavsiye ediyorum.

en_GB