Buğu Pala

Buğu Pala

Benlik, vizyon ve organizasyon sıkı bir çalışma ve harekete geçme meselesidir. Geliştirmek, ilerlemek ve hedeflerimize ulaşmak için; içinde bulunduğumuz resimden ayrılıp ona dışardan bakabilmek önemlidir. Esra Doyuk’un Gelecek Tasarım programı ile iş konumumu ve ihtiyaçlarımı daha az önyargılı terimlerle gözlemledim, ayrıca onlara etkili ve daha basit noktalardan yaklaştım.

Seanslarımız sırasında sorduğumuz sorulardan bazıları şunlardı: “Sizi harekete geçiren nedir? Denemek veya tereddüt etmekte olduğunuz bazı eylemlerin ardında ne yatıyor?Alışkanlıklarınız nelerdir?”

İş ve ev hayatınızdaki tekrar eden düzenlerinizi ve etrafınızdaki insanları tam anlamıyla bilirseniz, onlarla daha sağlıklı bağlar kurabilir ve daha iyi adımlar atabilirsiniz. Kelimenin tam anlamıyla her şey etkili iletişim ile başlar. Ufkunuzu genişletmek ve sınırlarınızın ötesine geçmek istiyorsanız, Esra Doyuk birlikte çalışmayı düşüneceğiniz koçtur. Kendisi pozitif enerjiyle dolu akıllı ve profesyonel bir iş kadını. Onu koçum olarak görmek benim için büyük bir zevk.

Seanslarımız sonrasında çalışma düzenlerimde, marka iletişimimde ve iş becerilerimde iyileşmeler ve gelişmeler görüyorum. Zihnime yeni bakış açıları getirdiği için ona teşekkür etmek istiyorum.

Boo Pala London Kurucusu ve Yaratıcı Yönetmeni

en_GB