Deniz Gönüllü

Deniz Gönüllü

Koçların en çok üzerinde durması gereken yetkinliği; dinlemek, dinlediğini anlayabilmek ve anladığını karşı tarafa hissettirebilmek diye düşünüyorum.

Meta programlar ve Koçlukta Etkili Kullanma eğitimini almaya karar vermemin en önemli nedeni de karşı tarafa ,kendisini anladığım hissini onun dilinden konuşarak verebilmekti.

Esra Hoca’ nın 1 hafta süren ve başından sonuna sürprizlerle dolu eğitim programının kurgusu, şu ana kadar aldığım onca eğitim içerisinde gerçekten farklılık yaratan, sürekli proaktif olmanızı sağlayan ( ki eğitim içeriğinde bu kelimenin ne olduğunu detayları ile öğrendim ve burada kullanmak istedim J) öğrenirken eğlendiren ve kendi pozitif enerjisini ekibin tamamına yaymayı başarabilen muhteşem bir içeriğe sahipti.

Eğitim öncesi ve sonrasını kıyaslayacak olursam,

Öncesinde meta programlar ve temsil sistemleri adına aslında hiçbir şey bilmiyor olduğumu farkettim. Kişiyi yolda tutabilmenin belki de en kolay yolu  keşfettiğimiz meta programı ve temsil sistemlerine uygun sorular sormaktan geçiyor. Bundan sonrasında yaptığım tüm seanslarımda almış olduğum ve kesinlikle hafızama kazınan bu eğitim süreçlerini kullanacağıma eminim.

Bu muhteşem aydınlanma için Esra Doyuk Hocama tekrar sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum ve tabi bu tür eğitimlerin devamını sabırsızlıkla beklediğimi…

en_GB