Nevra Topçu

Nevra Topçu

Esra Doyuk’un ‘Para ile Yüzleş’ adlı atölye çalışmasına katıldıktan sonra para ile ilgili inançlarımın işime vehayatımayansımalarını değerlendirdim.

Farkında olduğum fakat henüz değiştiremediğim birçok konunun Esra Doyuk’un gündeminde ve programlarında olması, kendisinin ilham verici başarı hikayesi, çalışmada tanıştığım diğer kadınlar, bana doğru yerde olduğumu hissettirdi. Böylece işimi geliştirmek, satış ve pazarlama öğrenmek üzere Esra Doyuk’tan ‘Girişimciler için Satış ve Pazarlama’ programını almaya karar verdim.

12 haftalık çalışma boyunca Esra Doyuk’tan aldığım koçluk ve mentörluk seansları sayesinde işimde ve hayatımın birçok alanında değişiklikler yaptım. Öncellikle bolluk inancımı geliştirdim. Alanımda nişleşme sağladım ve konumlandırmamı buna göre yönlendirdim. Esra Hanım program boyunca sorularıma hemen cevap verdi ve birçok adımı atma konusunda beni cesaretlendirdi.

Esra Doyuk’un kendi işine olan adanmışlığı ve titizliği somut bir örnek olarak benim de benzer adımları atmama ilham oldu. Hayatıma pozitif yansıdı. Kendisi gibi güçlü ve lider vasıflı bir kadın rol model ile çalışma fırsatı bulmuş olmayı çok değerli buluyorum.

Kendisini gerçekleştirmek isteyen ve konfor alanından çıkmaktan korkmayan kadınlara Esra Doyuk ile çalışmalarını gönülden tavsiye ederim.

Folie à Deux Productions

en_GB